(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Koprovka
Potřebné ingredience
máslo hl. mouka hov. vývar (bujon nebo v nouzi voda) cukr ocet kopr smetana žloutky sůl
Postup přípravy
Z másla a hl. mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem nebo vodou.Pořádně promícháme a prováříme......Dochutíme solí, cukrem, octem a nakonec dáme kopr nasekaný najemno. Odstavíme a v misce rozmícháme žloutky ve smetaně a pomalu přilijeme a už nevaříme!!!!
hotovo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kachena
(upraveno)
5. 4. 2014, 18:03
je luxusní...Janinko, opět jsi nezklamala díky a mně se do ní tolik nechtělo....ale řekla jsem si, že ta Tvoje se určitě povede i mně
bubík4
(upraveno)
5. 4. 2014, 22:29
@kachena
To mě moc těší Kačko, ještě lepší je, když vaříš hovězí maso a z toho vývaru pak děláš omáčku a maso dáš k omáčce, ale když maso není, jde to i takhle Jsem ráda, že jste si pošmákli